Oväder till Fotboll

Då var det måndag igen. Både Doug och Caroline hade åkt till jobbet när jag vaknade. Veckodagarna ser i princip likadana ut. Vi har spelat fia, målat, hoppat studsmatta, läst och räknat matte.

Sen kom ovädret. Jag och Elias satt och spelade kort när vi helt plötsligt hörde ett stort brak och sedan blev hela huset svart. Jag trodde för en sekund att blixten hade slått ner i huset men sen sattes all ström igång igen. Men jag fick ändå panik och sprang runt och drog ur alla sladdar jag kunde hitta samtidigt som jag inte ville skrämma barnen. Men jag behövde inte oroa mig för dem för de är så vana vid att det regnar och åskar att de knappt brydde sig.

Kvällen slutade iallafall med att vi åkte till poolen, haha. Jag var väldigt skeptisk till att bada med tanke på vädret. Såg till och med blixtar på himlen från bilen. Men jag är glad att jag följde med för det slutade med att det blev en underbar kväll. Vattnet i poolen var varmare än luften och solen tittade fram bakom molnen samtidigt som den gick ner. När vi hade badat klart gick vi bort till en av fotbollsplanerna på skolan och körde lite straffar innan vi åkte hem igen.

En perfekt kväll.Kom ihåg mig?