Och så var det slut

Då har det gått två veckor. Kan inte förstå att jag redan ska åka hem imorgon. Kom jag inte precis hit? Jag vet att det låter löjligt att skriva men det är sant. De flesta har nog upplevt samma sak. Att när man är bortrest går tiden jättesnabbt men när man tänker tillbaka känns det som att det var en evighet sedan första dagen och att man har hunnit med jättemycket. Jag kommer sakna att vara här. Huset, familjen, landet och människorna men samtidigt ska det bli skönt att komma hem. Jag måste säga att jag är en riktig hemma gris. Jag älskar att drömma och planera resor men varje gång jag åker iväg längtar alltid en del av mig hem.  

 

Tiden här i USA har varit allt ifrån rolig till lärorik, svettig till underbar. Jag har utvecklat min engelska (iallafall lite), sett saker som Vita huset, Lincoln och The Capitol, firat Fourth of July, spenderat tid med barnen, shoppat som en galning och njutit av solen. Det har varit en fantastisk resa och jag måste även säga att jag tycker att jag har utvecklats som person. 2 Juli släppte min familj av mig på flygplatsen och sedan dess har jag allt ansvar legat på mig. Jag har flygit själv, betalat notor på restauranger (lol), lagat mat och haft ansvaret för någon annans barn. Det är nu man inser att man inte är så liten längre... 

 

Ikväll hade vi en liten avskedsmiddag här hemma. Jag stod för middagen och till efterrätt hade jag och barnen bakat kladdkaka. Barnen visade upp en dans som vi har tränat på under veckorna och sedan avslutade vi med att titta på Lego filmen. En riktig myskväll. Vid två tiden imorgon åker vi till flygplatsen. Känns skönt att ha med sig barnen på flyget så man får lite sällskap. Dock betyder det ännu mer ansvar men det är jag säker på att jag fixar. Ses snart!  

Här finns sex armar som längtar efter att få krama dig!

Här finns sex armar som längtar efter att få krama dig!
Kom ihåg mig?