FIVE GUYS

 
Hej på er! Idag tog barnens farmor med oss till Five Guys, en hamburgerkedja, för att äta lunch. Vet att Olivia var där förra året och hon sa att jag var tvungen att testa den, så idag gjorde jag det. Måste säga att jag inte är något super fan av varken hamburgare eller pommes men dessa var helt klart de bästa jag ätit. Deras pommes var super goda och deras kött har aldrig varit fryst vilket gör att hamburgaren verkligen smakar som riktigt kött ska smaka. Fast det bästa var nog att man fick ta hur många jordnötter man ville grattis, haha!  
 

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på Håkan. Lite hemlängtan får man! Speciellt när man hör hur fint väder ni har där hemma. Sena kvällar ute på klippor med vänner och musik. Hoppas det håller i sig tills jag kommer hem. Självklart har vi det jättefint här med, men ingenting är det samma som svensksommar.

 

Idag har jag faktiskt varit här en vecka, vilket betyder att jag bara har en vecka kvar, tiden går så fort! Så nu ska jag ta vara på dagarna och njuta in i det sista. Imorgon har vi en lång dag framför oss. På morgonen ska jag och barnen åka in till DC för att gå på Zoo, måste säga att till och med jag är exalterad. Efter det ska Elias till läkaren så undertiden passar jag och Isabel på att besöka lite Museum. Och när Elias är klar hos läkaren plockar Doug upp oss och så åker vi allihop till poolen. Plus om vi hinner ska Caroline ta med mig till Target på kvällen. Låter inte det som en perfekt dag? Kommer vara helt slut efter åt. 

Ohh hoppas du har de bäst! Shoppa och sola massa för mig, puss saknar dig :(
Kom ihåg mig?