om himlen finns är jag förlorad

a girl's best friend

någon som är intresserad?

Används endast 1 gång, One size - 200 kr

jai waetford - new justin bieber

min pärla

bloggrape

sickmode-film,te,glass

Last day Of summer

WOW 2013

New York tips

Att bara gå runt på gatorna på Manhattan var det häftigaste och bästa med hela resan. Att se alla gula taxibilar som trängdes på gatorna och att få nackspärr från att stirra upp för skyskraporna. Men jag tänkte tipsa er lite om de platserna som hade det där lilla extra och så klart den bästa shoppingen.
 
Grand Central Terminal - Världens största bus- och tågstation. Stationen där bl.a Serena anländer i första avsnittet av Gossip girl. Stationen hade ett stort öppet plan där alla gick åt olika håll men ingen krockade, jag blev väldigt imponerad. När vi gick runt där nere fick vi se upp för alla affärsmän som skulle hinna med sina tåg. Vi gick in till stationen för att vi trodde att det var därifrån Olivias tåg till Washington skulle gå men det visade sig att hon skulle åka från Pennsylvania station. Manhattans andra station som ligger rakt under Madison Square Garden. Ganska coolt det med.
 
34 gatan mellan sjätte och sjunde avenyn -Där ligger det stora shoppingcentret Macy's. Där säljer det allt möjligt, nästan som NK. Vi var själva inte inne där eftersom vi ville lägga tiden vi hade på andra saker. Det jag ville tipsa om är shoppingen runt omkring Macy's. Mittemot den stora öppningen ligger det största Victoria's Secret. Tre gigantiska våningar! Det bästa med VS affärerna är servisen. Vissa tycker att det är för mycket och att de helst vill gå själva och kolla. Men jag hade aldrig hittat det jag ville utan den underbara personalen. Det bästa var när man skulle välja bh. Du får en personlig shopping assistent som hjälper dig hitta den perfekta storleken och modellen. Sedan skriver de upp namnet på modellen och du kan gå ut och välja färg/mönster själv. Super smidigt! I området hittar du även Levis och Forever 21.
 
Woodbury Outlet- Om ni ska till New York är det här ett måste. En stor outlet som ligger en dryg timma utanför Manhattan. De har 220 butiker. Som te.x Michael Kors, Juicy Couture och Converse. Om ni åker med en Bus tour får ni rabatthäften och affärerna har grymma erbjudanden. Vi köpte bl.a 7 par converse för runt 1000 svenska kronor! Fråga på hotellet vart ni hittar bussarna! 
 
Hop on hop off bussar - Det var så mycket vi ville hinna med under våra fyra dagar och vi hittade verkligen det smidigaste sättet. Vi köpte ett tredagarskort till sightseeing bussarna. Tack vare dem hann vi med att se hela Manhattan. Vi var nere i Chinatown och ända uppe i Harlem. Vi åkte runt hela centralpark och det var grymma guider som gjorde resorna roliga och intressanta. Vi åkte föresten förbi museet från filmen Natt på Museet. Det kostade självklart ganska mycket men vi slapp tränga oss ner på tunnelbanorna eller sega taxiresor. Självklart åkte vi än del taxi också! Det är ett måste.
 
Soho - Enligt mig det bästa shoppingområdet. Där fanns inte de lyxiga affärerna vilket var ganska skönt. Soho är lite lugnare. Inte lika höga skyskrapor och inte lika mycket trafik. Allting lågt väldigt nära också, på andra ställen fick man gå väldigt långt för att ta sig dit man ville. Där hittar du Urban Outfitters, Top Shop, American Apparel och min favorit Brandy Melville
 
American Breakfast - Om ni har möjligheten att välja så ska ni inte boka med frukost på hotellet. Vi åt på olika diners, och cafeer varje morgon. Underbart mysigt. Där kan man skämma bort sig själv rejält. Amerikanska pannkakor och French toasts, mhh. 
 
 
Fifth Avenue - New Yorks berömda shopping aveny. Om du vill ha affärer som Juicy Couture, Abercrombie & Fitch och Hollister hittar du allt här. Unna dig en promenad i Centralpark efter alla galna shoppingtimmar. En glass i solen eller ett besök på djurparken. Där kan du även hitta sjön där de spelar in scener från Stuart Little.
 
Time Square på kvällen - Det får du bara inte missa om du ska åka till New York. När vi åkte förbi det med taxin på väg till hotellet första dagen blev jag helt ställd. Det var första gången jag verkligen fattade att jag var där. Att min dröm hade gått i uppfyllelse. Det var så häftigt. Neonljus som aldrig släcks och gula taxibilarna trängs på gatorna. Där hittar du M&M world och ett Disney Store. 
Bilderna är tagna av Olivia!

-

Lovely sunshine

Brighter than the star, i love u just the way you are

När sommaren är som bäst

 

Han har körkort och grejer

Nytt från USA